maandag 27 januari 2014

Wendy van Wanten krijgt en geeft body massage in 'Het Perfecte Koppel'



Wendy van Wanten krijgt en geeft een body massage in 'Het Perfecte Koppel'


Wendy van Wanten verrast uitbundig liefdespaar uit Blankeberge in laatste 'Het Perfecte Koppel'

In de laatste aflevering van 'Het Perfecte Koppel' ontvangt Marcel Vanthilt Patrick Verkruysse (50) en Inge Ronse (49) uit Blankenberge, met voorsprong het uitbundigste koppel van de reeks.

'Ik heb een wolk van een vrouw', vindt Patrick. 'Als ze weg is, schijnt de zon.' Patrick is een grappige marktkramer, Inge een gepassioneerde kleuterjuf.

De vonk tussen Patrick en Inge sloeg 33 jaar geleden over op de achterbank van hun deux chevauxtje. Het ging er zo wild aan toe, dat Inge met haar naaldhakken gaten in het stoffen dak prikte tot het binnen regende. De passie tussen de twee laait nog altijd even hoog op: 'Met het geld dat we hopelijk verdienen tijdens 'Het Perfecte Koppel', willen we graag een nieuw Geitje kopen… maar dan best eentje zonder stoffen dak', zegt Inge.

Markthumor
Patrick is al twaalf jaar de plezantste marktkramer van de kust. Hij verkoopt kazen en charcuterie. Over Inge grapt hij: 'Ik heb een wolk van een vrouw. Als ze weg is, schijnt de zon.' Inge heeft het moeilijker met de marktkramer-moppen, maar springt ieder weekend samen met hun twee zonen bij in zijn zaak. Dan doen ze aan home cooking en maakt Patrick naar het schijnt de beste paella van de kust. Dat alles dankzij een geheime kruidenmix die volgens Inge gewoon uit Spanje komt.

Inge werkt dan weer als gedreven juf in de kleuterschool van Knokke. Al twintig jaar lang heeft ze meer dan twintig kindjes onder haar hoede. Patrick heeft er geen flauw benul van hoe zwaar dat kan zijn. Daar zou zondag wel eens verandering in kunnen komen.

Bekende humoristen
Ook deze week schakelt Marcel de hulp in van de favoriete bekende Vlamingen van het perfecte koppel. Niemand minder dan Sien Eggers, Wendy van Wanten, Jacques Vermeire, Kamagurka en Urbanus snellen Patrick en Inge ter hulp om met zoveel mogelijk geld in de finale te stappen. Daar verwacht Marcel ook in deze laatste aflevering van dit seizoen niets minder dan de perfecte kus.


Wendy van Wanten verraste Patrick met een fijne body olie massage. Dit kon Patrick natuurlijk niet over zijn kant laten gaan, en daarom vroeg Patrick aan Wendy van Wanten om naakt te gaan, en zo kreeg de populaire zangeres van Patrick als wederdienst ook een fijne body massage met oliën en chocolade, zoals in het video filmpje te zien is.  

Chocolademassage
Chocolade massage is ook heerlijk om eens te ervaren. Chocolade is niet alleen lekker, het is ook goed voor onze huid! Een massage met chocolade is dus pure verwennerij.
De (warme) cacao bevat antioxidanten en natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op het hele organisme: de cacaoboter met zijn verzachtende, voedende, hydraterende, en beschermende werking. De minerale zouten met hun herstellende werking en de looistof met zijn afslankende werking.

Verder zorgen bepaalde stoffen in de cacao ervoor dat het lichaam endorfinen aan gaat maken. Deze werken in de eerste plaats pijn onderdrukkend, maar zorgen ook voor een gevoel van geluk of euforie. De chocolade massage is een massage die je vertroetelt!

Bij een behandeling van een half uur wordt de achterkant van het lichaam behandeld. Eerst wordt de rug gemasseerd, dan volgt een pakking, zo mocht Wendy van Wanten ervaren. De rug wordt bedekt met folie zodat alle werkzame bestanddelen van de chocolade goed in de huid kunnen dringen. Ondertussen worden de benen gemasseerd.

Aan het eind van de behandeling wordt de chocolade verwijderd met heerlijk warme lavendel kompressen. Genieten dus!

Bij de behandeling van 1 uur krijgt u bovendien een gezichtsmasker van chocolade en terwijl dit masker intrekt krijgt u als toetje nog een voetmassage.

Vijf quizrondes en twee verrassende opdrachten zullen het uiterste vergen van deze twee sympathieke Blankenbergenaars. Hoe ze het er van af brengen, zien we in de zesde en laatste aflevering van 'Het Perfecte Koppel'.

Badmode voor cupmaatje meer op gejuich onthaald door Wendy van Wanten

Omdat trendy bikini's en badpakken vaak niet zijn weggelegd voor vrouwen met een grotere boezem, lanceerde PrimaDonna dit weekend wereldwijd een swimwear-collectie voor een cupmaatje meer. In België lokte de modeshow op de Pureliner partyboot in Antwerpen heel wat enthousiaste reacties uit, ook van zangeres Wendy van Wanten.

"Eigenlijk willen vrouwen met een grote cupmaat net hetzelfde aanbod hebben als de vrouw met een kleine cupmaat, en niet alleen topless op het strand hoeven te lopen.

Ze willen niet gediscrimineerd worden op het feit dat ze grote borsten hebben en daar gaan wij proberen voor te zorgen nu", klinkt het in de ATV-reportage op de première van PrimaDonna's swimwear-collectie.

Betaalbaar, comfortabel én modieus, zo omschrijven enthousiastelingen de badmode alvast. Ook Wendy van Wanten zag dat het goed was. Ze werd er zelfs zo goedgezind van dat ze haar eigen cupmaat prijsgaf aan de reporter van dienst, al moest ze daarvoor eerst Frans inschakelen als hulplijn. Voor wie het nog niet wist, de cupmaat van Wendy van Wanten is dus 95-E.

Steeds meer vrouwen met F-cup in België

Het is geen geheim dat vrouwenborsten steeds groter worden. Uit cijfers blijkt dat vrouwen al op jonge leeftijd vaker nood hebben aan een D-cup (of meer). Bij de meest gangbare taillematen (80 en 85) werd in ons land op twee jaar tijd zelfs een explosie van F-cups waargenomen. Dat blijkt uit een internationale studie van Beate Uhse naar het aankoopgedrag van vrouwen in onder meer België, Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Dat ook Belgische vrouwenborsten niet ontsnappen aan de groeitrend, bewijzen de verkoopcijfers van de voorbije 2 jaar, en de Vlaamse media madammen Sabine Hagedoren en Wendy van Wanten. De vraag naar beha's met omtrek 80 of 85 en cupmaat F is explosief toegenomen. Medische onderzoeken ondersteunen die bevindingen.

Hormonen
Seksuologe Kaat Bollen verklaart de trend: "De voornaamste oorzaak is niet zo sexy, want die ligt in het feit dat vrouwen zwaarder worden. En een hoger BMI staat voor meer vet. En jawel, grote borsten bestaan grotendeels uit vet. Een andere oorzaak die ook meespeelt voor een groter cupmaat, is het feit dat we tegenwoordig veel meer hormonen tot ons krijgen. Niet alleen gaan meisjes vroeg aan de pil en nemen ze hem langdurig, ook komen deze hormonen terug in de natuur terecht.

Hierdoor bevat tegenwoordig zelfs kraantjeswater een bepaalde hoeveelheid hormonen, al komt dat uiteraard ook door de hormonen of gelijkaardige stoffen die in de (vee)teelt gebruikt worden. Tot slot mogen we ook de borstvergrotingen niet negeren. Een heel aantal vrouwen kiest ervoor om de natuur een handje te helpen met siliconen borsten. En tja, dames die dat doen kiezen vaak ook voor een grote cup. Als ze dan toch in hun lichaam laten snijden", klinkt het.

Lingerie
Grote borsten kunnen gepaard gaan met spanningspijn en ongemak. Gelukkig kan een goed ondersteunende beha wonderen doen en is het monopolie van de bomma beha voorbij. Zo kan je ook grote boezems tegenwoordig stevig inpakken in trendy sexy lingerie, bh, bikini en badpak. Voor tips over hoe je de perfecte beha moet kiezen, kan je terecht in de lees-ooks.

Ook in 2014 shownamiddagen in het provinciaal domein Puyenbroeck

Ook in 2014 zullen er door de provincie Oost-Vlaanderen shownamiddagen georganiseerd worden in het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke. De start wordt gegeven op 20 mei met David Van Dijck, Wendy van Wanten en Christoff. Verder mag u verwachten, Lindsay, Nicole en Hugo, Luc Steeno, Wim Soutaer, Margriet Hermans, Laura Lynn, Lisa Del Bo, Paul Severs, Willy Sommers, Andrei Lugovski, Herbert Verhaege en Dennie Christian.

Kaarten voor de optredens kunnen gereserveerd worden via het provinciaal domein Puyenbroeck op 09-342.42.20. Info, arrangementen en prijzen op www.puyenbroeck.be in de rubriek evenementen.

zaterdag 4 januari 2014

Nieuwjaarsduik Oostende 2014: Wendy Van Wanten duikt in rood badpak Noordzee in

Nieuwjaarsduik Oostende 2014: Wendy Van Wanten duikt in rood badpak Noordzee in

De jaarlijkse Nieuwjaarsduik 2014 in Oostende lokte zaterdagnamiddag zo'n 5.500 ijsberen naar het strand van Oostende. Nog eens 10.000 toeschouwers volgden het spektakel langs de zijlijn. De Nieuwjaarsduik was dit jaar aan de 26ste editie toe en is traditioneel één grote verkleedpartij.

Blikvanger dit jaar was Wendy Van Wanten, die op uitnodiging van goede vriend en schepen van Toerisme Niko Geldhof (SP.A) in haar meest sexy badpak mee het frisse water indook. Al was 'fris' dit jaar relatief, want met een watertemperatuur van acht graden was de Nieuwjaarsduik vandaag één van de warmste edities ooit.

Niemand minder dan Wendy Van Wanten sprong ook mee het ijskoude water in!

En natuurlijk wilde iedereen, in bikini, short, badpak of bijna geheel naakt of niet, op de foto met de bekende Vlaamse zangeres Wendy Van Wanten.

De Nieuwjaarsduik in Oostende is een jarenlange traditie die nog steeds even populair is. Ruim 2.000 enthousiaste duikers schreven zich al op voorhand in!

Nu zaterdag 4 januari verwachten we dan ook opnieuw meer dan 5.000 ijsberen op het Groot Strand van Oostende.

Met een watertemperatuur van 9°C wordt het één van de warmere edities en is het ook voor iets mindere helden een haalbare uitdaging.

IN ZEE MET Wendy Van Wanten

Traditioneel nemen ook tal van bekende gezichten deel. Zoals elk jaar zijn Gella Vandecaveye en Harry Van Barneveld er weer bij.

Maar ook Wendy Van Wanten en Frans duiken dit jaar, en dat voor het eerst, de Noordzee in.

Voor de tweede keer op rij is de Nieuwjaarsduik helemaal live te volgen via de radio: Studio Brussel brengt verslag uit van 13u tot 18u.

Alle deelnemers worden getrakteerd op een heerlijk Royco soepje, een toffe muts, een gratis Smeets jenevertje voor de 18-plussers, een Red Bull, een stevige opwarming door enthousiaste instructoren en een goedgevulde prijzentas achteraf.

Online voorinschrijven kan nog tot en met vanavond 23u59. De dag zelf kan je inschrijven vanaf 11u naast het Stedelijk Zwembad in Oostende. Net voor de Duik is er de spectaculaire massa warming-up en de Duik zelf vindt plaats om 15u op het Groot Strand voor de Drie Gapers.

Om voor of na de Nieuwjaarsduik op te warmen kunnen de deelnemers terecht bij de DVV-stand op de dijk. Daar wachten een lekker warme "hot tub" en/of een hete sauna.

Ook Wendy Van Wanten duikt het nieuwe jaar in

In Oostende is de 26ste Nieuwjaarsduik vandaag een absolute recordeditie geworden. Maar liefst sexy 5.500 ijsberen doken de Noordzee in, hot. Tussen de deelnemers waren er met Gella Vandecaveye, Harry Van Barneveld, Wendy Van Wanten en haar man Frans ook enkele bekende gezichten van de partij.

5.500 waaghalzen trotseren Nieuwjaarsduik in Oostende

In Oostende is de 26ste Nieuwjaarsduik vandaag een absolute recordeditie geworden, bevestigt Greg Broekmans van organisator Golazo. Liefst 5.500 ijsberen doken de Noordzee in.

Met een temperatuur van negen graden lag het Oostends zeewater er uitnodigend bij. "Tijdens de koudere edities lag de temperatuur van het water telkens tussen de twee en de drie graden", verduidelijkt Greg Broekmans. Hierdoor durfden ook de ietwat gevoeligere ijsberen deel te nemen aan de Nieuwjaarsduik.

Traditiegetrouw liepen alle deelnemers om 15.00 uur richting het water. "Alles is perfect verlopen zonder incidenten. We mogen echt wel spreken van een recordeditie. Na afloop kregen alle deelnemers jenever en soep", klinkt het.

Tussen de deelnemers waren er met Gella Vandecaveye, Harry Van Barneveld, Wendy Van Wanten en haar man Frans ook enkele bekende gezichten van de partij. Er kwamen naar schatting 10.000 supporters en sympathisanten een kijkje nemen op het Groot Strand van Oostende. Bekijk enkele beelden van de Nieuwjaarsduik in bijhorende fotoreeks.