dinsdag 11 maart 2014

Wendy Van Wanten trekt sexy danspakje uit Sterren op de Dansvloer weer aan voor Luc Appermont's Vroeger of Later?


Wendy Van Wanten trekt sexy danspakje uit Sterren op de Dansvloer weer aan voor Luc Appermont's Vroeger of Later?

Wendy Van Wanten (54) heeft nog even alles uit de kast gehaald voor de finale van het Eén-programma Vroeger of Later? met Luc Appermont. De populaire Vlaamse zangeres trok een pittig pakje aan om een korte chachacha te dansen.

Wendy was niet de enige die haar pasjes mocht laten zien, ook actrice Martine Jonckheere en zangeres Jelle Van Daele gaven een demonstratie.

De drie sexy dames zijn ex-deelneemsters van het VTM-programma Sterren op de Dansvloer; de finalisten van Vroeger of Later? moesten raden in welke volgorde de drie hadden deelgenomen.

Regi wint de finale van 'Vroeger of Later?'

'Vroeger of Later?' op Eén eindigde op zaterdag 8 maart in een spetterende finale met de drie beste kandidaten van het tweede seizoen: Regi, Guga Baul en Niels Destadsbader.

Regi trok uiteindelijk aan het langste eind en won dus de felbegeerde Piek Nostalgiek. De spanning was alvast verzekerd in deze laatste uitzending, maar de finale zat ook boordevol verrassende momenten en extra veel bekende gasten.

Gastheer Luc Appermont ontving in de laatste uitzending van 'Vroeger of Later?' kleppers als Jo Leemans, K3, Kris Van Espen, Tanja Dexters, Paul Jambers, Steven Van Herreweghe, Terry Vanginderen, Martine Joncheere, Jelle Van Dael en Wendy Van Wanten.

Regi neemt de Piek Nostalgiek mee naar huis

Regi heeft de finale gewonnen van "Vroeger of later?", de quiz met Luc Appermont op Eén. In een finale met extra veel bekende gasten en enkele verrassende momenten versloeg de frontman van Milk Inc. Guga Baul en Niels Destadsbader.

In de laatste aflevering van "Vroeger of later" ontving gastheer Luc Appermont een heel pak gasten: Jo Leemans, K3, Kris Van Espen, Tanja Dexters, Paul Jambers, Steven Van Herreweghe, Terry Vanginderen, Martine Joncheere, Jelle Van Dael en Wendy Van Wanten.

Regi versloeg Guga Baul en Niels Destadsbader en nam dus de felbegeerde Piek Nostalgiek mee naar huis.

 
Wendy Van Wanten in quiz Vroeger of later? van Luc Appermont


Vroeger of later? is een quiz op één, gepresenteerd door Luc Appermont, die na jaren afwezigheid terugkeert naar de VRT. In de quiz nemen BV's deel aan de quiz in een panel. De quiz wordt wekelijks uitgezonden vanaf 1 september 2012.

De BV's moeten een reeks gebeurtenissen uit de populaire cultuur situeren met vroeger of later.
Deelnemende BV's

    Bart De Pauw
    Koen Wauters
    Frank Deboosere
    Margriet Hermans
    Walter Baele
    Bart Peeters
    Wendy Van Wanten
    Niels Destadsbader
    Saartje Vandendriessche
    Janine Bischops
    Leo Van Der Elst
    Lesley-Ann Poppe
    Showbizz Bart
    Frieda Van Wijck
    Geena Lisa Peeters
    Guga Baul
    Els De Schepper
    Jacques Vermeire
    Kobe Ilsen

    Siska Schoeters
    Leah Thys
    Bert Kruismans
    Carry Goossens
    Axl Peleman
    Hans Otten
    Jaak Van Assche
    Marleen Merckx
    Guy Depré
    Sam De Bruyn
    Tomas De Soete
    Freek Braeckman
    Gert Verhulst
    Erika Van Tielen
    Cath Luyten
    Roos Van Acker
    Stan Van Samang
    Herbert Flack
    Charlotte Leysen

In Vroeger of later? legt Luc Appermont een panel van bekende Vlamingen waaronder ex PinUp Club ster Wendy Van Wanten een reeks gebeurtenissen voor uit de populaire cultuur. Bekende televisiefragmenten, liedjes, rages, modetrends, iconische sportgebeurtenissen en legendarische films die in het collectieve geheugen staan gegrift, maar ook mensen en dingen die recenter in de schijnwerpers stonden. Voor de bekende kandidaten hangt er meteen ook een vraag aan vast. Gebeurde dat vroeger? Of later?

Televisiemonument Luc Appermont is de geknipte presentator: met een mediacarrière van meer dan veertig jaar is hij als geen ander op de hoogte van de populaire cultuur van vroeger en nu. Meer nog, hij maakt er zelf deel van uit, heeft mee mediageschiedenis geschreven en volgt de mediawereld ook vandaag op de voet. Bovendien is hij een op en top professionele presentator en quizmaster, geliefd en gerespecteerd door het publiek.

Luc Appermont begon zijn carrière in 1969 bij Radio 2 Omroep Antwerpen. Bij Radio 2 was hij 33 jaar lang een van de vaste stemmen. Hij presenteerde er onder meer het bijzonder populaire De zoete inval. Op televisie presenteerde hij in de jaren zeventig Binnen en buiten op zondagnamiddag, daarna onder meer Het staat in de sterren geschreven, de sexy topless Pak de poen show, Baraka, Eurosong en Sterrenwacht. Bij vtm presenteerde hij Waagstuk, Luc, U beslist en Het mooiste moment. Sinds eind 2012 is hij voorzitter van de Vlaamse Televisie Academie.

Luc Appermont: "De goesting is heel groot, hot, die is er altijd geweest. Wat ik zo leuk vind aan dit programma, is dat we met alle generaties samen naar beelden kijken die voor verschillende generaties belangrijk zijn geweest en in het collectieve geheugen staan gegrift. En dat vinden ze blijkbaar niet alleen hier, maar ook in China. Nog voor er één uitzending is uitgezonden, is het format al verkocht aan de Chinese televisie."

donderdag 6 maart 2014

Wendy Van Wanten persiflage door Nathalie Meskens in Tegen de Sterren Op


Wendy Van Wanten persiflage door Nathalie Meskens in Tegen de Sterren Op

'Tegen de Sterren Op' is aan imitatie 95 van dit seizoen toe, Wendy Van Wanten.

De cast van 'Tegen de Sterren' Op blijft de Vlaamse kijker verbazen met haar persiflages dit vierde seizoen. 1.430.766 fans genoten de voorbije week alweer van de achtste aflevering.

De uitzending op woensdag bereikte 907.672 kijkers (live +5) en met de heruitzending op zondag kwamen daar nog eens 523.094 (live +1) bij.

Maar Nathalie Meskens, Guga Baúl, Jonas Van Geel, Ella Leyers, Walter Baele, Ivan Pecnik, Clara Cleymans, Chris Van Espen en Tine Embrechts zijn nog niet uitverteld: Op woensdag 26 februari 2014 staat de teller op maar liefst 95 nieuwe typetjes dit seizoen. De 2 daaropvolgende weken blikt VTM in de compilatie-afleveringen terug op een erg geslaagd seizoen.

Op woensdag 26 februari vieren 'De Kampioenen' hoogtij in de negende aflevering van 'Tegen de Sterren Op'. De gezellige bende geniet met volle teugen van het succes van de 'Kampioenen'-film, en dan gaat er al eens iemand naast zijn schoenen lopen natuurlijk.

Doortje (Clara Cleymans) en Marcske (Chris Van Espen) herkennen het café haast niet meer na de veranderingen die Pascale (Nathalie Meskens) heeft doorgevoerd.

Want sexy grote filmsterren zitten toch niet in een ordinaire voetbalkantine? Boma (Ivan Pecnik) heeft ambitieuze plannen met de nieuwe Pussycat en ook Carmen (Ella Leyers) weet waarin haar centen te injecteren.

Het moest er natuurlijk een keer van komen, dat onze populaire Vlaamse charme zangeres Wendy Van Wanten gepersifleerd zou worden in Tegen De Sterren Op. Nathalie Meskens zet de borsten van Wendy Van Wanten eens flink in de verf door zichzelf een flink grotere cupmaat aan te meten.

Gastheer Marcel Vanthilt (Chris Van Espen) legt in 'Het Perfecte Koppel' Franske (Ivan Pecnik) en Wendy Van Wanten (Nathalie Meskens) -of was het Iris?- op de rooster over hun relatie.

En wat denk je van een nooit vertoonde aflevering van 'Samson en Gert' waarin Gert (Walter Baele) per ongeluk terechtkomt aan de Trammezantlei 122? Jawel, bij Josje… Huisman (Jonas Van Geel).

Na al dat televisiegeweld, dringend tijd voor een vleugje Oscar muziek: The Broken Circle Breakdown Bluegrass Band (Clara Cleymans als Veerle Baetens en Tine Embrechts als Johan Heldenbergh) probeert een intimistisch liedje te brengen maar wordt overruled door het DJ-geweld van Dimitri Vegas & Like Mike op Tomorrowland (Chris Van Espen als Dimitri Vegas en Guga Baúl als Like Mike).

En verder in deze negende aflevering van 'Tegen de Sterren Op': Regi (Jonas Van Geel) weigert te gaan kamperen aan de schoolpoort om Ellie Martha in te schrijven en geeft zijn dochter dan maar zelf les aan het Regi-uïetencollege.

De Bommatrend van de week: sexting! Willem Vermandere en zijn Aldegonde (Ivan Pecnik en Tine Embrechts) remixen Thrift Shop van Macklemore. Hanne Decoutere (Ella Leyers) heeft haar wekelijkse babbel met monnik Giel (Chris Van Espen).

'Tegen de Sterren Op live'
Wie Nathalie Meskens, Guga Baúl, Walter Baele, Jonas Van Geel, Clara Cleymans, Tine Embrechts, Ella Leyers, Ivan Pecnik en Chris Van Espen ook live aan het werk wil zien, kan op 1 en 2 maart terecht in de Antwerpse Lotto Arena.

Christoff in een unieke Klagerfestival-medley, Annemie Struyf in een onverwachte ontmoeting met Zuster Catharina, Regi die zijn handjes opwarmt of De Romeo’s die door het lint gaan: maak het live mee in een groots spektakel boordevol live muziek en doorspekt met legendarische sketches.

Voortaan is de pop Gerard het pronkstuk van de Orde van de Kloeffe. De vereniging huldigde dit weekend de pop in.

De peter en meter van de nieuwe reus, Francis Vermeire en Wendy Van Wanten, met Luc Caals.

Gerard Dangreau (1930-2006) was de oprichter van de carnavalsvereniging en jarenlang het boegbeeld van het Oostendse carnaval. ‘We hebben hier anderhalf jaar aan gewerkt’, zegt zijn neef Glenn Dangreau.

‘Het grote hoofd van 2 meter wordt een blikvanger op de komende carnavalstoet.’ Rondom de pop verwijzen tal van attributen naar zijn andere activiteiten: organisator van de maatjeshappening, vishandelaar en revueacteur Pette Sjieke.

‘Dit eerbetoon heeft enkele jaren op zich laten wachten, maar nu moesten we het doen. Anders dreigt de jonge generatie Pette te vergeten’, luidt het. Wendy Van Wanten is meter van de nieuwe reus die ook al buiten Oostende gevraagd werd voor stoeten. Francis Vermeire is peter en ook Luc Caals, die ooit platen maakte met Dangreau, was aanwezig.

Hoe goed kennen BV’s hun partner?

Welke BV is het vurigst in de slaapkamer of onder de douche en wie is het meest romantisch? Vanaf zaterdag 22 februari 2014 krijgen we een antwoord op die vragen dankzij het nieuwe VTM-programma ‘De Parenclub’. Twaalf weken op rij nemen twee bekende Vlaamse gezichten het samen met hun partner tegen elkaar op.

Het unieke spelprogramma geeft de Vlaming een unieke inkijk in de privéwereld van de BV’s. Ze moeten niet alleen intieme vragen beantwoorden, ze geven zich ook letterlijk bloot. Zo moeten ze hun partner bijvoorbeeld blindelings herkennen uit een rijtje van vier naakte personen. Hoe reageren de BV’s als ze plots door de topless borstharen van een onbekende strijken? Aan Rani De Coninck om dat uit te zoeken!

De deelnemende BV’s: Herman Verbruggen, Sven De Ridder, Mega Mindy aka Free Souffriau en muzikaal talent Miguel Wiels, Sergio Quisquater, JIM-gezicht Sean Dhondt, presentatrice Katja Retsin en acteur Jan Schepens, zanger Koen Crucke, JIM-VJ Vincent Banic, actrice Martine Jonckheere, romeo Chris Van Tongelen, actrice Hilde De Baerdemaeker, racepiloot Anthony Kumpen en zijn partner Griet Vanhees, Eddy Planckaert en zijn rots in de branding Christa Planckaert, wielrenner Johan Vansummeren en zijn vrouw Jasmine Van Grieken, tv-figuur Véronique De Kock, Nicole en haar eeuwige liefde Hugo, rondborstige zangeres Wendy Van Wanten en Franske en romeo Davy Gilles.