maandag 8 september 2014

Wendy Van Wanten heeft toch geen blonde coupe!

Wendy Van Wanten heeft toch geen blonde coupe!

 'Een nieuwe herfst, een nieuw kapsel', zei de Vlaamse zangeres en actrice Wendy Van Wanten afgelopen weekend nog. De zangeres liet haar lange, donkerbruine lokken kortwieken en ging resoluut voor blond. Tevreden met het resultaat, plaatste ze een foto van de metamorfose op haar Facebookpagina.

'Weg met die donkere kleur – leve het winter-blond'. Wendy van Wanten leek heel blij met haar nieuwe coupe. Al waren de reacties van haar Facebookfans toch behoorlijk verdeeld. Een greep uit het aanbod: een pruik, te braafjes, Marie-Rose uit Familie, 10 jaar jonger, 10 jaar ouder, pittig, eventjes wennen en prachtig. Tja, over smaak en kleur valt nu eenmaal niet te twisten.

Nu is de aap uit de mouw gekomen, Wendy van Wanten droeg de blonde pruik ter voorbereiding op haar rol in Calendar Girls!

Wendy van wanten op facebook

Lieve fans, nooit gedacht zovele reacties te krijgen over mijn haar.
Alvast bedankt!
Maar was enkel een voorbereiding voor mijn rol bij Calendar Girls die opnieuw begint binnenkort.
We touren doorheen heel Vlaanderen in Culturele Centra ! Van september tem. december 2014.
Daarin speel ik de rol van Chantal. Bijna al mijn collega's zijn blond en ik wou eens zien hoe ik daar mee stond.

x
Wendy

zaterdag 6 september 2014

Wendy Van Wanten heeft een nieuw blond kapsel

 Wendy Van Wanten heeft een nieuw blond kapsel

Wat vindt u van Wendy's nieuwe kapsel?

Wendy Van Wanten heeft haar fans verrast met een nieuw kapsel. Ze postte een foto van haar blonde coupe op haar Facebookpagina. De reacties zijn gemengd.

Terwijl sommigen vinden dat haar nieuwe coupe Wendy er ouder uit doet zien, vinden anderen het dan weer een schot in de roos. Een fan merkt op dat Wendy's kapsel veel weg heeft van dat van Martine Jonckheere (Marie-Rose uit 'Familie') of een pruik.

Wendy Van Wanten is alvast enthousiast over haar nieuwe uiterlijk. Ze zette dit tekstje bij haar foto: "Weg met die donkere kleur, lang leve het winter-blond".

Wat vindt u ervan? Hot or not?

Wendy Van Wanten verrast met nieuwe look

Wendy Van Wanten verrast met een nieuw kapsel. Weg zijn de donkere lokken, lang leve het “winter-blond”.

Het was op haar Facebookpagina dat sexy actrice en zangeres Wendy Van Wanten, oftewel Iris Vandenkerckhove, uitpakte met het nieuwe kapsel. Een kort, fris kopje in “winter-blond” was het resultaat van een bezoekje aan The Care Lounge. Wendy zelf is enthousiast en dat straalt ze ook uit op de foto. De reacties van de fans zijn verdeeld, sommige vinden immers dat het haar veel ouder doet lijken. Maar blijft een natuurlijke schoonheid niet altijd even mooi? Wat vinden jullie van Wendy’s Winter-Blonde Lokken?

Wendy Van Wanten kiest voor blonde coupe

 'Een nieuwe herfst, een nieuw kapsel', moet Wendy Van Wanten gedacht hebben. De zangeres liet haar lange, donkerbruine lokken kortwieken en ging resoluut voor blond. Tevreden met het resultaat, plaatste ze een foto van de metamorfose op haar Facebookpagina.

'Weg met die donkere kleur – leve het winter-blond'. Wendy Van Wanten lijkt heel blij met haar nieuwe coupe. Al zijn de reacties van haar Facebookfans toch behoorlijk verdeeld. Een greep uit het aanbod: een pruik, te braafjes, Marie-Rose uit Familie, 10 jaar jonger, 10 jaar ouder, pittig, eventjes wennen en prachtig. Tja, over smaak en kleur valt nu eenmaal niet te twisten.

Wendy van wanten op facebook
16 uur geleden
Wat denken jullie van mijn nieuwe look?

x
Wendy

dinsdag 2 september 2014

Wendy Van Wanten(Nathalie Meskens) Kijk eens diep in mijn ogen met Willy Sommers in 'Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien'

 
Wendy Van Wanten(Nathalie Meskens) Kijk eens diep in mijn ogen met Willy Sommers in 'Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien'

Willy Sommers kijkt nog een keer diep in de ogen van Wendy Van Wanten

Tweeëntwintig jaar geleden prijkten Willy Sommers en Wendy Van Wanten met hun single 'Kijk eens diep in mijn ogen' bovenaan in de Vlaamse hitlijsten. Hoog tijd om ze nog eens samen op het podium te zetten.

'Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien' met Nathalie Meskens en Wendy Van Wanten- deel 2

Meer dan een miljoen kijkers - 1.022.161 om precies te zijn - voelden de nostalgie vorige week opborrelen.

En dat gevoel kregen ze tijdens de eerste aflevering van Tien Om Tegen De Sterren Op te Zien. Deel 1 van het tweeluik was goed voor een marktaandeel van 46,3% (VVA 18-54, live +5). De rerun op zondag lokte nog eens 143.578 kijkers (live +3) naar het scherm. Op vrijdag 29 augustus 2014 wordt de zomervakantie - en meteen ook deze editie van Tien Om Tegen De Sterren Op te Zien - afgesloten met de uitzending van Nieuwpoort.

Natalia, Sam Gooris, Isabelle A, Toast, Laura Lynn, Willy Sommers en Bart Kaell verschijnen vrijdag alvast op het appel. Zij brengen nog een keer hun allergrootste Tien Om Te Zien-hit. Ook Voice-finalisten Tom, Laura, Dunja en Koen & Jo betreden het podium, met een medley van de buitenlandse artiesten die voor TOTZ naar Vlaanderen afzakten: van Tina Turner tot Kylie Minogue.

Natuurlijk wordt het ook uitkijken naar de persiflages die de cast van Tegen de Sterren Op deze week heeft meegebracht naar de Zeedijk.
 
Regi (Jonas Van Geel) en Linda (Ella Leyers) van Milk Inc. brengen met 'Break My Water' een variant op 'Walk On Water' en Sam Gooris krijgt van zijn evenbeeld Chris Van Espen verrassend nieuws te horen.
 
Willy Sommers kijkt nog een keer diep in de ogen van Wendy Van Wanten (Nathalie Meskens) en De Romeo's (Chris Van Espen, Jonas Van Geel en Guga Baul) maken het feest compleet met 'Viva De Hetero's'.
 
Nathalie Meskens heeft nog maar eens een keer een grotere cupmaat en zet de borsten van Wendy Van Wanten in de verf.

Kijk eens diep in mijn ogen is een Nederlandstalige duet van de Belgische artiesten Willy Sommers en Wendy Van Wanten uit 1991.

Het nummer verscheen op het album Verliefd uit 1991 van Wendy Van Wanten.

Kijk eens diep in mijn ogen
Single van:
Willy Sommers
Wendy Van Wanten
 
Van het album:
Verliefd
Soort drager     7"-vinylsingle
Opname     1991
Genre     Levenslied
Duur     3:18
Label     Philips
Schrijver(s)     Roland Verlooven

Calendar Girls met Wendy Van Wanten veroveren Kollebloem

Wat? Marleen Merckx, Lulu Aertgeerts, Karin Jacobs, Wendy Van Wanten en Erik Goris zijn slechts enkele namen van het gezelschap dat Calendar Girls heet en naakt op de planken staan. Het theaterstuk vertelt het verhaal van een groep gewone vrouwen uit een klein dorpje.
 
Zij zijn allemaal lid van een plaatselijke vrouwenvereniging. Elk jaar brengen ze een kalender uit voor het goede doel. Wanneer de echtgenoot van een van deze vrouwen bezwijkt aan de gevolgen van kanker, besluiten de dames het dit jaar over een andere boeg te gooien.
 
Ze zullen de opbrengst van de jaarlijkse kalender gebruiken om kankeronderzoek te steunen. Alleen hebben ze dan wel een ander soort kalender nodig, een echte naaktkalender. Gebaseerd op een waargebeurd, meeslepend en ontroerend verhaal.

Wanneer? 27 september 2014 van 20 tot 21.30 uur

Waar? Theaterzaal de Kollebloem, Kloosterhof 2

Prijs: 20 euro

Info: vrijetijdsbalie@puurs.be en www.calendar-girls.be