dinsdag 11 maart 2014

Wendy Van Wanten trekt sexy danspakje uit Sterren op de Dansvloer weer aan voor Luc Appermont's Vroeger of Later?


Wendy Van Wanten trekt sexy danspakje uit Sterren op de Dansvloer weer aan voor Luc Appermont's Vroeger of Later?

Wendy Van Wanten (54) heeft nog even alles uit de kast gehaald voor de finale van het Eén-programma Vroeger of Later? met Luc Appermont. De populaire Vlaamse zangeres trok een pittig pakje aan om een korte chachacha te dansen.

Wendy was niet de enige die haar pasjes mocht laten zien, ook actrice Martine Jonckheere en zangeres Jelle Van Daele gaven een demonstratie.

De drie sexy dames zijn ex-deelneemsters van het VTM-programma Sterren op de Dansvloer; de finalisten van Vroeger of Later? moesten raden in welke volgorde de drie hadden deelgenomen.

Regi wint de finale van 'Vroeger of Later?'

'Vroeger of Later?' op Eén eindigde op zaterdag 8 maart in een spetterende finale met de drie beste kandidaten van het tweede seizoen: Regi, Guga Baul en Niels Destadsbader.

Regi trok uiteindelijk aan het langste eind en won dus de felbegeerde Piek Nostalgiek. De spanning was alvast verzekerd in deze laatste uitzending, maar de finale zat ook boordevol verrassende momenten en extra veel bekende gasten.

Gastheer Luc Appermont ontving in de laatste uitzending van 'Vroeger of Later?' kleppers als Jo Leemans, K3, Kris Van Espen, Tanja Dexters, Paul Jambers, Steven Van Herreweghe, Terry Vanginderen, Martine Joncheere, Jelle Van Dael en Wendy Van Wanten.

Regi neemt de Piek Nostalgiek mee naar huis

Regi heeft de finale gewonnen van "Vroeger of later?", de quiz met Luc Appermont op Eén. In een finale met extra veel bekende gasten en enkele verrassende momenten versloeg de frontman van Milk Inc. Guga Baul en Niels Destadsbader.

In de laatste aflevering van "Vroeger of later" ontving gastheer Luc Appermont een heel pak gasten: Jo Leemans, K3, Kris Van Espen, Tanja Dexters, Paul Jambers, Steven Van Herreweghe, Terry Vanginderen, Martine Joncheere, Jelle Van Dael en Wendy Van Wanten.

Regi versloeg Guga Baul en Niels Destadsbader en nam dus de felbegeerde Piek Nostalgiek mee naar huis.

 
Wendy Van Wanten in quiz Vroeger of later? van Luc Appermont


Vroeger of later? is een quiz op één, gepresenteerd door Luc Appermont, die na jaren afwezigheid terugkeert naar de VRT. In de quiz nemen BV's deel aan de quiz in een panel. De quiz wordt wekelijks uitgezonden vanaf 1 september 2012.

De BV's moeten een reeks gebeurtenissen uit de populaire cultuur situeren met vroeger of later.
Deelnemende BV's

    Bart De Pauw
    Koen Wauters
    Frank Deboosere
    Margriet Hermans
    Walter Baele
    Bart Peeters
    Wendy Van Wanten
    Niels Destadsbader
    Saartje Vandendriessche
    Janine Bischops
    Leo Van Der Elst
    Lesley-Ann Poppe
    Showbizz Bart
    Frieda Van Wijck
    Geena Lisa Peeters
    Guga Baul
    Els De Schepper
    Jacques Vermeire
    Kobe Ilsen

    Siska Schoeters
    Leah Thys
    Bert Kruismans
    Carry Goossens
    Axl Peleman
    Hans Otten
    Jaak Van Assche
    Marleen Merckx
    Guy Depré
    Sam De Bruyn
    Tomas De Soete
    Freek Braeckman
    Gert Verhulst
    Erika Van Tielen
    Cath Luyten
    Roos Van Acker
    Stan Van Samang
    Herbert Flack
    Charlotte Leysen

In Vroeger of later? legt Luc Appermont een panel van bekende Vlamingen waaronder ex PinUp Club ster Wendy Van Wanten een reeks gebeurtenissen voor uit de populaire cultuur. Bekende televisiefragmenten, liedjes, rages, modetrends, iconische sportgebeurtenissen en legendarische films die in het collectieve geheugen staan gegrift, maar ook mensen en dingen die recenter in de schijnwerpers stonden. Voor de bekende kandidaten hangt er meteen ook een vraag aan vast. Gebeurde dat vroeger? Of later?

Televisiemonument Luc Appermont is de geknipte presentator: met een mediacarrière van meer dan veertig jaar is hij als geen ander op de hoogte van de populaire cultuur van vroeger en nu. Meer nog, hij maakt er zelf deel van uit, heeft mee mediageschiedenis geschreven en volgt de mediawereld ook vandaag op de voet. Bovendien is hij een op en top professionele presentator en quizmaster, geliefd en gerespecteerd door het publiek.

Luc Appermont begon zijn carrière in 1969 bij Radio 2 Omroep Antwerpen. Bij Radio 2 was hij 33 jaar lang een van de vaste stemmen. Hij presenteerde er onder meer het bijzonder populaire De zoete inval. Op televisie presenteerde hij in de jaren zeventig Binnen en buiten op zondagnamiddag, daarna onder meer Het staat in de sterren geschreven, de sexy topless Pak de poen show, Baraka, Eurosong en Sterrenwacht. Bij vtm presenteerde hij Waagstuk, Luc, U beslist en Het mooiste moment. Sinds eind 2012 is hij voorzitter van de Vlaamse Televisie Academie.

Luc Appermont: "De goesting is heel groot, hot, die is er altijd geweest. Wat ik zo leuk vind aan dit programma, is dat we met alle generaties samen naar beelden kijken die voor verschillende generaties belangrijk zijn geweest en in het collectieve geheugen staan gegrift. En dat vinden ze blijkbaar niet alleen hier, maar ook in China. Nog voor er één uitzending is uitgezonden, is het format al verkocht aan de Chinese televisie."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten