donderdag 6 maart 2014

Wendy Van Wanten persiflage door Nathalie Meskens in Tegen de Sterren Op


Wendy Van Wanten persiflage door Nathalie Meskens in Tegen de Sterren Op

'Tegen de Sterren Op' is aan imitatie 95 van dit seizoen toe, Wendy Van Wanten.

De cast van 'Tegen de Sterren' Op blijft de Vlaamse kijker verbazen met haar persiflages dit vierde seizoen. 1.430.766 fans genoten de voorbije week alweer van de achtste aflevering.

De uitzending op woensdag bereikte 907.672 kijkers (live +5) en met de heruitzending op zondag kwamen daar nog eens 523.094 (live +1) bij.

Maar Nathalie Meskens, Guga Baúl, Jonas Van Geel, Ella Leyers, Walter Baele, Ivan Pecnik, Clara Cleymans, Chris Van Espen en Tine Embrechts zijn nog niet uitverteld: Op woensdag 26 februari 2014 staat de teller op maar liefst 95 nieuwe typetjes dit seizoen. De 2 daaropvolgende weken blikt VTM in de compilatie-afleveringen terug op een erg geslaagd seizoen.

Op woensdag 26 februari vieren 'De Kampioenen' hoogtij in de negende aflevering van 'Tegen de Sterren Op'. De gezellige bende geniet met volle teugen van het succes van de 'Kampioenen'-film, en dan gaat er al eens iemand naast zijn schoenen lopen natuurlijk.

Doortje (Clara Cleymans) en Marcske (Chris Van Espen) herkennen het café haast niet meer na de veranderingen die Pascale (Nathalie Meskens) heeft doorgevoerd.

Want sexy grote filmsterren zitten toch niet in een ordinaire voetbalkantine? Boma (Ivan Pecnik) heeft ambitieuze plannen met de nieuwe Pussycat en ook Carmen (Ella Leyers) weet waarin haar centen te injecteren.

Het moest er natuurlijk een keer van komen, dat onze populaire Vlaamse charme zangeres Wendy Van Wanten gepersifleerd zou worden in Tegen De Sterren Op. Nathalie Meskens zet de borsten van Wendy Van Wanten eens flink in de verf door zichzelf een flink grotere cupmaat aan te meten.

Gastheer Marcel Vanthilt (Chris Van Espen) legt in 'Het Perfecte Koppel' Franske (Ivan Pecnik) en Wendy Van Wanten (Nathalie Meskens) -of was het Iris?- op de rooster over hun relatie.

En wat denk je van een nooit vertoonde aflevering van 'Samson en Gert' waarin Gert (Walter Baele) per ongeluk terechtkomt aan de Trammezantlei 122? Jawel, bij Josje… Huisman (Jonas Van Geel).

Na al dat televisiegeweld, dringend tijd voor een vleugje Oscar muziek: The Broken Circle Breakdown Bluegrass Band (Clara Cleymans als Veerle Baetens en Tine Embrechts als Johan Heldenbergh) probeert een intimistisch liedje te brengen maar wordt overruled door het DJ-geweld van Dimitri Vegas & Like Mike op Tomorrowland (Chris Van Espen als Dimitri Vegas en Guga Baúl als Like Mike).

En verder in deze negende aflevering van 'Tegen de Sterren Op': Regi (Jonas Van Geel) weigert te gaan kamperen aan de schoolpoort om Ellie Martha in te schrijven en geeft zijn dochter dan maar zelf les aan het Regi-uïetencollege.

De Bommatrend van de week: sexting! Willem Vermandere en zijn Aldegonde (Ivan Pecnik en Tine Embrechts) remixen Thrift Shop van Macklemore. Hanne Decoutere (Ella Leyers) heeft haar wekelijkse babbel met monnik Giel (Chris Van Espen).

'Tegen de Sterren Op live'
Wie Nathalie Meskens, Guga Baúl, Walter Baele, Jonas Van Geel, Clara Cleymans, Tine Embrechts, Ella Leyers, Ivan Pecnik en Chris Van Espen ook live aan het werk wil zien, kan op 1 en 2 maart terecht in de Antwerpse Lotto Arena.

Christoff in een unieke Klagerfestival-medley, Annemie Struyf in een onverwachte ontmoeting met Zuster Catharina, Regi die zijn handjes opwarmt of De Romeo’s die door het lint gaan: maak het live mee in een groots spektakel boordevol live muziek en doorspekt met legendarische sketches.

Voortaan is de pop Gerard het pronkstuk van de Orde van de Kloeffe. De vereniging huldigde dit weekend de pop in.

De peter en meter van de nieuwe reus, Francis Vermeire en Wendy Van Wanten, met Luc Caals.

Gerard Dangreau (1930-2006) was de oprichter van de carnavalsvereniging en jarenlang het boegbeeld van het Oostendse carnaval. ‘We hebben hier anderhalf jaar aan gewerkt’, zegt zijn neef Glenn Dangreau.

‘Het grote hoofd van 2 meter wordt een blikvanger op de komende carnavalstoet.’ Rondom de pop verwijzen tal van attributen naar zijn andere activiteiten: organisator van de maatjeshappening, vishandelaar en revueacteur Pette Sjieke.

‘Dit eerbetoon heeft enkele jaren op zich laten wachten, maar nu moesten we het doen. Anders dreigt de jonge generatie Pette te vergeten’, luidt het. Wendy Van Wanten is meter van de nieuwe reus die ook al buiten Oostende gevraagd werd voor stoeten. Francis Vermeire is peter en ook Luc Caals, die ooit platen maakte met Dangreau, was aanwezig.

Hoe goed kennen BV’s hun partner?

Welke BV is het vurigst in de slaapkamer of onder de douche en wie is het meest romantisch? Vanaf zaterdag 22 februari 2014 krijgen we een antwoord op die vragen dankzij het nieuwe VTM-programma ‘De Parenclub’. Twaalf weken op rij nemen twee bekende Vlaamse gezichten het samen met hun partner tegen elkaar op.

Het unieke spelprogramma geeft de Vlaming een unieke inkijk in de privéwereld van de BV’s. Ze moeten niet alleen intieme vragen beantwoorden, ze geven zich ook letterlijk bloot. Zo moeten ze hun partner bijvoorbeeld blindelings herkennen uit een rijtje van vier naakte personen. Hoe reageren de BV’s als ze plots door de topless borstharen van een onbekende strijken? Aan Rani De Coninck om dat uit te zoeken!

De deelnemende BV’s: Herman Verbruggen, Sven De Ridder, Mega Mindy aka Free Souffriau en muzikaal talent Miguel Wiels, Sergio Quisquater, JIM-gezicht Sean Dhondt, presentatrice Katja Retsin en acteur Jan Schepens, zanger Koen Crucke, JIM-VJ Vincent Banic, actrice Martine Jonckheere, romeo Chris Van Tongelen, actrice Hilde De Baerdemaeker, racepiloot Anthony Kumpen en zijn partner Griet Vanhees, Eddy Planckaert en zijn rots in de branding Christa Planckaert, wielrenner Johan Vansummeren en zijn vrouw Jasmine Van Grieken, tv-figuur Véronique De Kock, Nicole en haar eeuwige liefde Hugo, rondborstige zangeres Wendy Van Wanten en Franske en romeo Davy Gilles.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten