zondag 1 juni 2014

Wendy Van Wanten vertelt over geheime aanbidder


Wendy Van Wanten vertelt over geheime aanbidder

Wendy Van Wanten was woensdagavond te gast in 'Gunther D', het programma van Gunther Desamblanx op Studio Brussel. Daarin vertelde de 54-jarige zangeres over haar geheime aanbidder van een paar jaar geleden.

De presentator vroeg naar het gekste dat de zangeres ooit heeft meegemaakt. 'Een paar jaar geleden, Franske was al bij mij, hoorde ik 's nachts lawaai op straat. Toen we gingen kijken, zagen we een Nederlandse auto en een man met gitaar en versterker. Hij speelde een serenade voor mijn deur. We hebben geluisterd, maar zijn in ons bed gebleven', zegt ze.

Verder biechtte Wendy Van Wanten nog op dat ze nog steeds de sexy stoeipoes is uit de Pin-Up Club, een soft erotisch programma eind jaren 80 op de Nederlandse TV, van weleer en dat ze vroeger zes kinderen wou.

De foto's komen van de brieven van de kijkers rubriek in de Pin-Up Club, waarin Wendy Van Wanten op humoristische en dubbelzinnige wijze brieven van de kijkers doornam. De grappige brieven rubriek was het populairste onderdeel van de licht erotische show.  

Wendy Van Wanten nam de rol van gastvrouw in de Pin-Up Club over van Belgische blonde Denise Payet(Miss naakt België 1988), die later koos voor een carrière in de porno business. Haar bekendste film was Denise, sexparty aan zee van producer Eddy Lipstick.

De zangeres kreeg ook enkele vragen van luisteraars over de grote van haar borsten. Ze zei eerlijk dat ze nu een G-cup cupmaat heeft en geen DD cupmaat zoals vaak verteld, maar dat haar moeder nog een grotere boezem had.

Gunther D staat erom bekend om bekende Vlamingen op de rooster te leggen, maar woensdag bleef hij behoorlijk braaf. 'Ik zal doorvertellen dat het meevalt', zei Wendy Van Wanten.

De West-Vlaamse ster kwam niet alleen naar de radiostudio in Brussel. Ook manlief Franske, die volgens Van Wanten sexy vingers heeft, haar kleinste zoon Clément en dochter Estelle waren van de partij.

Wendy Van Wanten en Marleen Merckx gaan naakt in toneelstuk

Zes Vlaamse actrices staan naakt op de planken in het Fakkeltheater in Antwerpen, voor het toneelstuk 'Calender Girls'. Het theaterstuk is gebaseerd op een echt gebeurd verhaal dat ook al werd verfilmd. Daarin poseren de dames in hun blootje voor een naaktkalender voor het goede doel. Ook de actrices zullen dat doen, ten voordele van Kom Op Tegen Kanker.

Will Tura opent nieuw cultureel seizoen

 ‘We hebben opnieuw gezorgd voor een gevarieerd aanbod’, zegt schepen van Cultuur Wilbert Dhondt (CD&V).

‘Ingetogen en uitbundige voorstellingen, muziek, theater, comedy en films. Will Tura opent de rij. Daarna staan onder meer de Calendar Girls (Marleen Merckx, Wendy Van Wanten, Leah Thys), William Boeva, Stef Bos, Chris Van den Durpel, Bart Herman, Dimitri Leue, Jef Neve en Guy Swinnnen op het programma.’ Voorts zijn er Cinema De Route en Expo De Route.

‘Elke derde dinsdagavond van de maand wordt een film getoond en tweemaandelijks is er een tentoonstelling van werken van lokale kunstenaars in de wandelgangen van De Route.’ Aan het infokantoor van GC De Route kan u vanaf vandaag een abonnement kopen. Op 21 juni 2014 om 14 uur start de losse ticketverkoop.

Lulu Aertgeerts over 'Calendar Girls': "Fantastisch verhaal met een boodschap"

Lulu Aertgeerts (50) staat momenteel naakt op de planken van het theaterstuk 'Calendar Girls' in Vlaanderen. Samen met onder andere: Marleen Merckx, Wendy Van Wanten en Karin Jacobs, geeft ze zich bloot. Of toch niet?

'Calendar Girls' is een verhaal dat gebaseerd is op waargebeurde feiten. Dat is wat het hele stuk juist zo ontroerend maakt.

Een plaatselijke vrouwenvereniging brengt jaarlijks een kalender uit. Maar wanneer de man van een van de vrouwen sterft aan kanker besluiten ze de opbrengst te gebruiken om kankeronderzoek te steunen.

Daarvoor is wel een ander soort kalender met iets meer bloot nodig, want bloot verkoopt. De vrouwen besluiten daarop stijlvol uit de kleren te gaan voor een naaktkalender.

Toch vinden de Vlaamse actrices het hele blootconcept een beetje van de pot gerukt. "Veel bloot komt daar niet aan te pas hoor. Het is een gegeven, maar echt letterlijk geven we ons niet bloot. Het is gewoon een enorm mooi verhaal met een boodschap achter", vertelt Lulu Aertgeerts ons.

Ook Marleen Merckx deelt die mening. "Veel bloot valt er niet echt te zien in de voorstelling. Dat bloot gegeven is echt het minste. Trouwens als acteurs zijn wij het gewoon om uit de kleren te gaan."

'Calendar Girls' met Wendy Van Wanten speelt nog in de zalen tot 15 juni 2014, tickets zijn nog beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten