zondag 29 juni 2014

Wendy Van Wanten supporter Rode Duivels op WK in Brazilië


Wendy Van Wanten supporter Rode Duivels op WK in Brazilië

Ook Wendy Van Wanten is een grote supporter van onze Rode Duivels op het WK in Brazilie.

Om onze voetballers te steunen, trok de sexy zangeres haar mooiste badpak aan met de kleuren rood, geel en zwart.

Op facebook vertelde Wendy haar fans:

Zijn jullie ook klaar voor onze Rode Duiveltjes?
Ik alvast wel en Frans achter frietjes ..... mmmmm

Hopelijk winnen we!!!!
Santé....
x
Wendy

En nadat de Rode Duivels gewonnen hadden:
Proficiat jongens!!!!!!
Mijn pronostiek is juist!
x
Wendy

De nieuwe Hollandse maatjes zijn aangekomen in Oostende. De vzw Maatjescomité bracht de eerste ton donderdagmiddag aan wal in het bijzijn van zangeres Wendy Van Wanten.

De nieuwe maatjes hebben in tegenstelling tot vorig jaar ons land op het voorziene tijdstip bereikt. Vorig jaar waren ze nog niet vet genoeg door de harde winter. Dit jaar waren ze gezien de milde winter vetter dan ooit. "We konden ze zelfs vroeger aan land brengen. Ze hebben een vettigheidsgraad van ongeveer 22 procent, omdat ze langer konden eten en aangroeien. Zo vet hebben we ze zelden gekregen", aldus Glenn Dangreau van het Maatjescomité, toen hij het eerste vaatje op het droge bracht.

Ook dit jaar zijn er al een paar dagen maatjes te verkrijgen, maar de enige echte Hollandse maatjes, de zogenaamde "Hollandse Nieuwe" zijn pas vanaf vandaag/donderdag beschikbaar.

En ze zijn excellent van smaak, zo bleek. Heel wat nieuwsgierigen verorberden al snel het Deense haringetje. Het allereerste maatje was voor Wendy Van Wanten.

"De aankomst is vooral folklore en een echt volksfeest", zegt Dangreau. "Dat is uniek hier in Oostende. We werken al veertig jaar samen met de Nederlanders om de eerste maatjes hier te krijgen", besluit Dangreau. Vanaf donderdag, dus de officiële start van het seizoen, mag er volop reclame gemaakt worden voor de maatjes. Zo lang gaan de Oostendenaars niet wachten. Tegen donderdagavond zullen reeds 1.000 maatjes verorberd zijn.
En ze zijn excellent van smaak, zo bleek. Heel wat nieuwsgierigen verorberden snel al een Deense haring. Het allereerste maatje was voor Wendy Van Wanten.

Wendy van Wanten, het voormalige brievenmeisje van De PinUp Club, genoot zichtbaar van haar eerste maatje in 2014.
"De aankomst is vooral folklore en een echt volksfeest", zegt Dangreau. "Dat is uniek hier in Oostende. We werken al veertig jaar samen met de Nederlanders om de eerste maatjes hier te krijgen", besluit Dangreau.
Vanaf de officiële start van het seizoen mag er volop reclame gemaakt worden voor de maatjes. Zo lang gaan de Oostendenaars niet wachten. Tegen vanavond zullen reeds 1.000 maatjes verorberd zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten