vrijdag 9 mei 2014

Vier Moederdag met Wendy Van Wanten


Vier Moederdag met Wendy Van Wanten

Op donderdag 15 mei 2014 presenteert Toplife-Events haar “Moederdagshow” in Dancing De Toverfluit te Halle-Zoersel. Met als absolute Vlaamse Topper Wendy Van Wanten, zelf moeder van twee zonen en een dochtertje.
 
Tussen de opvoeringen van Calender Girls komt zangeres Wendy nog eens optreden met liedjes uit haar uitgebreid repertoire en haar nieuwste CD “Wendy zingt Dalida”.  Naast La Van Wanten zijn er nog optredens van onder meer Lia Linda, Lee West jr, Alain Dolen, Jaimy en enkele verassingen. De Presentatie is in handen van Mario Matthys

De deuren gaan open vanaf 14:00 uur, en de show zal starten om 15:00 uur.
Toegang € 15. Tickets zijn te bestellen via: www.toplife-events.be en ook te verkrijgen aan de kassa van De Toverfluit, Kapellei 264 te Halle-Zoersel

Wendy Van Wanten en Marleen Merckx gaan naakt in toneelstuk

Zes Vlaamse actrices waaronder Wendy Van Wanten staan naakt op de planken in het Fakkeltheater in Antwerpen, voor het toneelstuk 'Calender Girls'.

Het theaterstuk is gebaseerd op een echt gebeurd verhaal dat ook al werd verfilmd.

Daarin poseren de dames in hun blootje en topless voor een kalender voor het goede doel.

Ook de actrices zullen dat doen, de naaktkalender is ten voordele van Kom Op Tegen Kanker.

Politici en bekende Vlamingen in jury Mister Gay Vlaanderen
 
Momenteel hebben de twaalf finalisten hun handen nog meer als vol met het geven van acte de presences maar op 28 juni moeten ze hun beste beentje voorzetten voor een jury van politici en bekende Vlamingen.

Tijdens de finale zullen de finalisten strijden voor de titel van Mister Gay Vlaanderen 2014.Wie de huidige Mister Tom Goris zal opvolgen en België zal vertegenwoordigen tijdens de Mr. Gay World verkiezing eind augustus in Rome ligt grotendeels in de handen van de MGV jury met daarin o.a. Burgemeester van de Stad Antwerpen Bart De Wever, Minister van Justitie Annemie Turtelboom, Royaltyjournaliste Kathy Pauwels, Kelly Pfaff, Andrea Croonenberghs, Lesley-Ann Poppe, Q-music DJ Evi Geysels, Phaedra Hoste, Wendy Van Wanten,Davy Brocatus, Hans Otten, Ex-organisatrice Miss Belgian Beauty Miriam Jacques, fashiondesigner Geert De Puysseleyr.

Op zaterdag 28 juni 2014 wordt in de voormalige 17de-eeuwse Antwerpse Sint-Augustinuskerk Amuz de nieuwe Mister Gay Vlaanderen verkozen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten