zaterdag 6 september 2014

Wendy Van Wanten heeft een nieuw blond kapsel

 Wendy Van Wanten heeft een nieuw blond kapsel

Wat vindt u van Wendy's nieuwe kapsel?

Wendy Van Wanten heeft haar fans verrast met een nieuw kapsel. Ze postte een foto van haar blonde coupe op haar Facebookpagina. De reacties zijn gemengd.

Terwijl sommigen vinden dat haar nieuwe coupe Wendy er ouder uit doet zien, vinden anderen het dan weer een schot in de roos. Een fan merkt op dat Wendy's kapsel veel weg heeft van dat van Martine Jonckheere (Marie-Rose uit 'Familie') of een pruik.

Wendy Van Wanten is alvast enthousiast over haar nieuwe uiterlijk. Ze zette dit tekstje bij haar foto: "Weg met die donkere kleur, lang leve het winter-blond".

Wat vindt u ervan? Hot or not?

Wendy Van Wanten verrast met nieuwe look

Wendy Van Wanten verrast met een nieuw kapsel. Weg zijn de donkere lokken, lang leve het “winter-blond”.

Het was op haar Facebookpagina dat sexy actrice en zangeres Wendy Van Wanten, oftewel Iris Vandenkerckhove, uitpakte met het nieuwe kapsel. Een kort, fris kopje in “winter-blond” was het resultaat van een bezoekje aan The Care Lounge. Wendy zelf is enthousiast en dat straalt ze ook uit op de foto. De reacties van de fans zijn verdeeld, sommige vinden immers dat het haar veel ouder doet lijken. Maar blijft een natuurlijke schoonheid niet altijd even mooi? Wat vinden jullie van Wendy’s Winter-Blonde Lokken?

Wendy Van Wanten kiest voor blonde coupe

 'Een nieuwe herfst, een nieuw kapsel', moet Wendy Van Wanten gedacht hebben. De zangeres liet haar lange, donkerbruine lokken kortwieken en ging resoluut voor blond. Tevreden met het resultaat, plaatste ze een foto van de metamorfose op haar Facebookpagina.

'Weg met die donkere kleur – leve het winter-blond'. Wendy Van Wanten lijkt heel blij met haar nieuwe coupe. Al zijn de reacties van haar Facebookfans toch behoorlijk verdeeld. Een greep uit het aanbod: een pruik, te braafjes, Marie-Rose uit Familie, 10 jaar jonger, 10 jaar ouder, pittig, eventjes wennen en prachtig. Tja, over smaak en kleur valt nu eenmaal niet te twisten.

Wendy van wanten op facebook
16 uur geleden
Wat denken jullie van mijn nieuwe look?

x
Wendy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten