vrijdag 6 december 2013

Biografie van Denise, de blonde gastvrouw van de PinUp Club


Biografie van Denise, de blonde gastvrouw van de PinUp Club


Om het één jarige bestaan van de PinUp Club te vieren werd een groot feest georganiseerd, de Pyjama party. Op dit feest werd de nieuwe gastvrouw van de PinUp Club gepresenteerd, de blonde Vlaamse schone Denise.

Denise uit Antwerpen, zoals ze zichzelf omschrijft, werd ontdekt door de PinUp Club toen ze in 1988 als fotomodel meedeed aan Miss naakt België in een Brussels theater.

Eerst was er de bekende badpak ronde zoals bij iedere Miss verkiezing, in de volgende ronde moesten de meisjes zich echter bloot presenteren aan de jury.
 
En het zal niemand verbazen dat publieks lieveling Denise aan het eind van de avond verkozen werd tot Miss naakt België 1988.

De „Pin-Up Club” denderde in 1987 met een vierwekelijkse frequentie over het scherm. Een adembenemend programma, belooft Jef Rademakers.

„Met onderwerpen die, op wat voor manier dan ook, iets met seks, schoonheid en erotiek van doen hebben. Mooie dames mogen zich in mijn belangstelling verheugen, absoluut. Ik vind erotiek een prachtig gegeven. Ik vind het ook een eeuwig onderdeel van de showbusiness.”

Voor het eerste programma reisde Rademakers onlangs naar Parijs om de cineast Russ Meyer te interviewen. „Een fantastisch regisseur”, roept Rademakers geestdriftig. „Meteen merkwaardige voorkeur voor sexy dames met heel grote borsten. Hij heeft bovendien een aantal uitgesproken ideeën over het leven, over mannen en vrouwen. Een prachtig gesprek.”

Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Rademakers weet wat zijn kijkers willen. „Uiteraard stel je in zo’n programma voor dat je af en toe mee kunt kijken door de lens van een camera van een fotograaf die voor een beroemd blootblad als Lui, Penthouse of Playboy werkt.

Maar het is misschien ook heel aardig om te zien hoe mooie mannen gefotografeerd worden en hoe een erotische fotoreportage van een mooie man gemaakt wordt. Een onderwerp dat met name vrouwen zou moeten aanspreken.”


Het Pyjama feest met Will Luikinga en Denise
Zelf bezit Jef Rademakers geen pyjama, maar dat mag de pret niet drukken. Er zullen nog wel meer van zijn 1500 gasten met hetzelfde euvel te kampen hebben, verwacht hij. En een feestelijk nachtgewaad heb je toch echt wet nodig om mee te feesten op de Pyjama Party die ter gelegenheid van de eerste verjaardag van de Pin Up Club in de nacht van zaterdag op zondag vanaf het scherm zal spetteren.

“Nog nooit heeft een live programma van drie uur zo kort geduurd,” voorspelt Rademakers. Vooral niet als het programma eigenlijk maar twee uur duurt. De Pyjama Party speelt zich namelijk af in de nacht van de 24 en 25 september, de nacht dat de zomertijd overgaat in de wintertijd.

En net in die nacht verzorgt Veronica van twaalf tot twee uur een live programma. Of eigenlijk tot drie uur, want om twee uur maakt de klok een klein sprongetje. “Er is nog nooit een programma zo snel voorbij gegaan,” lacht Rademakers.

Pin Up Dancers
Maar zelfs zonder dat sprongetje in de tijd zal het programma in een vloek en een zucht voorbij zijn. De Pyjama Party wordt echt een krankzinnig feest, met striptease, erotische acts, PinUp Dancers, disco acts, zangers en zangeressen. “Er komt geen zanger in die niet een pyjama aan heeft en er komt geen zangeres in normale kleren.” En dat wordt smullen. Wie is er niet benieuwd naar de outfit van Will Luikinga, de presentator van de Pyjama Party? Of naar het feestelijke nachtgewaad van Sabrina, de koningin van de nacht?

De Pyjama Party zal in alle opzichten een opzienbarend feest worden. Rademakers: “Het is voor het eerst dat er een live televisieprogramma van twee uur wordt uitgezonden waar erotiek de invalshoek is. Ik verwacht dat er ook wel een cameraploeg uit Duitsland en één van ITN zal zijn.

Het zou me bovendien niet verbazen als er ook een ploeg van de commerciële stations in de Verenigde Staten op het feest zal verschijnen. De Pin Up Club is niet alleen het meest besproken programma, maar ook het felst omstreden programma van het afgelopen televisieseizoen.” En dat is wel een feestje waard. Ook al omdat de Pin Up Club precies één jaar bestaat.


En dat plezier kenmerkt ook het eerste verjaardagsfeest van de Pin Up Club. Een mooie manier om het nieuwe seizoen in te luiden, vindt Rademakers. “Dit feest is eigenlijk een schot voor de boeg.” Iets meer dan drie weken later zal de eerste reguliere Pin Up Club over het scherm denderen, op woensdagavond 19 oktober, net na de wedstrijd West-Duitsland – Nederland.

Dat wordt de eerste van een reeks die tot ver in 1989 doorloopt. Dat wordt genieten. Ook voor de Duitsers en de Belgen, want Rademakers heeft gemerkt dat de Pin Up Club in het Rührgebied en in België net zo populair is als in Nederland.

Om dat internationale karakter nog wat te onderstrepen heeft Rademakers een heel bijzondere locatie voor de Pyjama Party gekozen.

“We gaan het feest bijna op het Drielandenpunt geven. Niet in Vaals, maar iets verderop in Heerlen. In de Pepper Mill om precies te zijn, één van de grootste discotheken van Nederland. Het Limburgse heuvellandschap zal die nacht voor één keer nog iets heuvelachtiger worden dan het van nature al is,” weet hij.

Rademakers verwacht dat er 1500 mensen op het feestje zullen verschijnen. “Helaas heeft onze Schepper niet gewild dat al die mensen beeldschoon zijn. Maar als je de mensen in een iets andere outfit laat verschijnen dan ze normaal zijn te verschijnen, als ze dan niet mooi zijn, zijn ze op z’n minst belachelijk!

En dat is toch wel heel leuk meegenomen.”Op de Pyjama Party waarvan de artiestenproduktie in samenwerking met Rob de Boer geschiedt – “Een innig collegiale samenwerking!” – zal Rademakers veel nieuwe attracties de revue laten passeren.

Zoals het grote ballet, dat niet voor niets de Pin Up Dancers heet. Het ballet is een nieuw project van Jef Rademakers: “De Pin Up Dancers zullen het komende seizoen ook de theaters en discotheken afgaan.” Bovendien introduceert Rademakers een nieuwe vedette, de opvolger van Diane de Koning en voorganger van Wendy van Wanten, Denise.

“Er komt een nieuwe dame die voor een belangrijk gedeelte het gezicht en meer nog, het figuur van de Pin Up Club gaat vormen, de blonde Vlaamse Miss naakt 1988 Denise.”

De meeste ophef ontstaat over het eerste programma op een open tv-kanaal waarin elke week borsten, billen en plukken schaamhaar te zien zijn. ’We cheer you up, we cheer you up, we cheer you up in the Pin-Up Club!’ In 1987 begint Veronica met de Pin-Up Club, gemaakt door Jef Rademakers. Er is veel ophef over het bloot.

Het zou de rol van vrouwen denigrerend neerzetten. Van Kooten & De Bie vinden dat meisjes worden beledigd door ze zo als lustobjecten te portretteren. Jef Rademakers vindt juist dat er eerder sprake is van een dweperige verering van de vrouw. Een naakte vrouw op hoge hakken, dat wel.

De politiek roert zich zelfs als er Kamervragen over het erotische programma gesteld worden. Natuurlijk keek niemand en had het programma tóch hoge kijkcijfers.

Wat valt er dan zoal te zien? Amateur-modellen die uit de kleren gaan en suggestieve bewegingen maken op klanken van Enigma-achtige instrumentale house.

Soms zien we ook een ingezonden home-videootje met huisvlijt van strippende meisjes of huisvrouwen. Of de secretaresse die nu op het bureau van haar baas wat van haar verborgen talenten wil prijsgeven. De blonde Vlaamse Miss naakt 1988 Denise, en de Vlaamse Wendy van Wanten, die kijkersvragen over erotische dilemma’s ‘behandelt’ terwijl haar jurkje daarbij, hè vervelend, steeds naar beneden zakt.



De PinUp Club is een voormalig Nederlands televisieprogramma uitgezonden op Veronica. De PinUp Club was een soft-erotisch programma dat in 1987 voor het eerst werd uitgezonden en drie seizoenen op de televisie te zien was.

Bekende onderdelen van het programma waren de begintune op het nummer We Cheer You Up (join The Pin-up Club) van Barbarella en de brieven van kijkers, gelezen en beantwoord door Wendy van Wanten en veel scenes met Denise.

De opnames van zwoele dames op locatie werden begeleid door de stem van Will Luikinga. Het programma werd geproduceerd door Jef Rademakers en werd eens in de maand uitgezonden. De PinUp Club was een zeer goed bekeken programma maar ook erg omstreden. Er werden zelfs vragen over gesteld in de Tweede Kamer en het werd bespot door Koot en Bie.


Na de PinUp Club heeft Denise onder de artiestennaam Denise Payet nog in een drietal hardcore films meegespeeld van Eddy Lipstick, Denise Sex Party aan Zee, Gummi, Schweiss und heisse Löcher en Sex Casting Antwerp 1993.

In één van de films bedrijft Denise de liefde met haar toenmalige man voor de camera's.

In Vlaanderen is Denise vooral bekend geworden door de filmpjes van Gaston en Leo, waarin ze vaak naakt optrad.

Legendarisch is de scene waarin ze door een detectie poortje op het vliegveld moet lopen, maar helaas, na iedere passage gaat de pieper af, waarna Denise een kledingstuk moet uitrekken.

Uiteindelijk loopt de blonde bevallige dame Denise met haar tetten bloot door het detectie poortje, waarna Gaston en Leo van de security van de luchthaven de grootste pret hebben.


In een andere scene ligt Denise in de tuin met haar borsten bloot te zonnen, terwijl Gaston en Leo over de schutting kijken.

Ook is Denise gastvrouw op De nacht van de erotiek geweest, voor de mensen die de nacht nog niet kennen: De nacht van de erotiek is een erotisch getinte dansavond voor jong en oud.

De bedoeling is eens een leuke avond te organiseren waar alle leeftijdscategorieën ieder jaar weer opnieuw naar uitkijken. Denise die je kent van de erotische screenshots in de Gaston en Leo show en ook van de Pin-up club op de Nederlandse televisie is een icoon in de erotische wereld!

Denise is een klassevrouw die nog steeds zeer geliefd is door jong en oud en is niet toevallig uw gastvrouw op de nacht van de erotiek. Wat u kan verwachten is een nacht vol amusement, met leuke acts, mooie attenties, topless gastvrouwen en een verwenavond om naar uit te kijken.

Op elke editie krijgt iedere bezoeker (om alvast in de sfeer te komen) een gratis sex on the beach cocktail. Natuurlijk topless bediening en striptease. Verder word er je doorlopend verwend met het lekkerste fruit in de zwoelste slagroom om je vingers en ..... van af te likken,fingerfoods en candy, die hoe later op de avond hoe zwoeler worden aangeboden.

Naast gastvrouw Denise heb je acts van zowel mannelijke als vrouwelijke artiesten die je in de juiste stemming brengen en waarmee je na afloop in de meest kinky vormen op de foto kunt!

Vuurspuwacts, slangenacts (waarmee je nadien ook op de foto kan) en de meeste populaire muziek die je in de juiste sfeer brengt.

Eens te meer word gezegd dat er voor de “oudere” generaties niets van speciale avonden meer worden georganiseerd en daarop is dit het antwoord, De nacht van de erotiek met Denise.

1 opmerking:

  1. een heel mooie vrouw ,ik heb nog een foto van haar en mij op een motor zij met haar mooie borsten bloot ,ben heel fier op deze foto !

    BeantwoordenVerwijderen