dinsdag 28 oktober 2014

Exit Wendy Van Wanten in ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Exit Wendy Van Wanten in ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Een opvallende kandidate gisteren in ‘De Slimste Mens’. Niemand minder dan actrice en zangeres Wendy Van Wanten maakte haar opwachting om het op te nemen tegen Bart De Pauw en Marnix Peeters. Maar de sexy vrouw ging helaas niet door.

Wendy Van Wanten haalde slechts een score van 92 seconden, ze scoort daarmee net iets beter dan Guy Van Sande die strandde op 65 seconden en Willy Willy die eindigde met 89 seconden op het scorebord.

Weet Wendy ook van wanten in 'De Slimste Mens'?

 Een leuke aflevering van 'De Slimste Mens', met dank aan Wendy Van Wanten. In een vorig leven een goede chanteuse, maar als Wendy noch als Iris Vandekerckhove gaat ze door in de VIER-quiz.

Op geen enkel moment kon Wendy Van Wanten aanspraak maken om zelfs maar voor een rimpeling te zorgen in het spel. Foutje dus ook van Erik Van Looy, die de zangeres vooraf testte, maar dus, euh, laat het ons houden op 'een inschattingsfout' maakte. Een sexy naam en een mooi lichaam met grote borsten alleen is helaas onvoldoende om van betekenis te zijn in 'De Slimste Mens ter Wereld'.

Wendy Van Wanten doet uiteraard geen afbreuk aan het goede spel van het duo De Pauw-Peeters. Bart won moeiteloos, omdat hij op de strategische momenten maximaal tijd binnenhaalde, Peeters had maar drie vragen nodig om de finale te winnen.

De leukste quotes

Wendy Van Wanten: 'Het is niet direct mijn betrachting om Slimste Mens te worden. 't Is eerder dat ik blij ben dat ik u nu in het echt zie, want ik kijk altijd vanuit mijn bedje'.

De Pauw (op de vraag of hij de hand van Wendy wil vasthouden): 'Voor geld danst de beer'.

De Pauw (over borsten): 'Bij mij is dat ook allemaal puur natuur, maar ik vrees dat ik meer borsten heb dan Wendy'.

De Pauw (over zijn outfit): 'Ik zit al heel de tijd mijn buik in te trekken. Da's een hemdje dat ik ergens een aantal kilo's geleden heb gekocht'.
Geubels (over deelname Wendy): 'Fantastisch. Ik voelde het al heel de dag aan mijn Franske'.

Geubels (over gelijkenis met Marnix): 'Ik heb echt waar naar ons moeder gebeld om te vragen of die ooit ergens een kind heeft afgestaan. Ze zei neen, maar ik heb alleen spijt dat ik dat nooit met u heb gedaan'.

Geubels: 'Ik sta hier al vijf jaar met de Geubels en het is de eerste keer dat hij iets interessants zegt'.

Geubels: '52 miljard kippen op de wereld en de schoonste zit hier'.

Hilarisch moment
Niet in de quiz, wel met Geubels, over solliciteren bij Colruyt: 'Die gast vraagt aan mij: waarom wil u hier werken? Ik zeg ik zijn zot van rekken. Ik kan geen rek zien of ik wil het vullen. Hebt u ervaring? Janeen, denkt gij dat ik hier 's nachts rekken kom vullen? Die mens vroeg, wat trekt u aan in de functie? Ik zeg een broek en een hemd zeker...'.

Kantelmomenten
 1.            Al na de tweede ronde bengelt Wendy Van Wanten met groot tijdverschil achter de anderen.
2.            De zangeres puzzelt slecht en schuift zo 90 seconden door naar De Pauw.
3.            In de 'Galerij' kan niemand het verschil maken.
4.            Van Wanten weet maar 2 antwoorden na haar filmfragment. Na de volledige filmpjesronde heeft ze meer seconden dan bij de aanvang van het laatste spel.

De eindstand (voor het finalespel)
1.    Bart De Pauw    470 sec.
2.    Marnix Peeters    205 sec.
3.    Wendy Van Wanten    92 sec.

De stand
1.    Kirsten Lemaire    4 deelnames, 3 keer gewonnen, 1 finale verloren
2.    Guillaume Van der Stighelen    4 deelnames, 3 keer finale gewonnen, 1 finale verloren
3.    Marnix Peeters    3 deelnames, 1 keer gewonnnen, 2 keer finale gewonnen
4.    Luc De Vos    3 deelnames, 2 keer gewonnen, 1 finale verloren
5.    Bart De Pauw    2 deelnames, 2 keer gewonnen

"Ik ben een borsten- en billenman, Wendy"

In "Iedereen beroemd" krijgen Jos en Jacqueline elke week een BV over de vloer. Jacqueline is er niet en daarom heeft Jos zijn neef Benny uitgenodigd. En de twee heren zijn duidelijk in hun nopjes als niemand minder dan Wendy Van Wanten bij hen op de sofa plaatsneemt. Vooral neef Benny steekt zijn bewondering niet onder stoelen of banken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten