woensdag 8 oktober 2014

Wordt Wendy Van Wanten ‘De Slimste Mens’?

 
Wordt Wendy Van Wanten ‘De Slimste Mens’?

 Iris Vandenkerckhove (54), beter bekend als Wendy Van Wanten, zal dit najaar te zien zijn in De Slimste Mens ter Wereld. Dat vernam onze redactie uit goede bron. De deelname betekent voor Van Wanten haar tv-comeback. Of die lang zal duren, hangt af van haar parate kennis.

Beetje bij beetje raakt de lijst bekend van BV’s die dit najaar zullen strijden voor de titel van De Slimste Mens ter Wereld, de populaire tv-quiz van Erik Van Looy die op 14 oktober van start gaat. Zo lekte al uit dat Bart De Pauw, Jeroen Meus, Rani De Coninck, Maarten Vangramberen, Jan Hautekiet, Kirsten Lemaire, Fatma Taspinar, Luc De Vos en Pat Krimson het beste van zichzelf zullen geven. En nu wordt daar ook de naam van Wendy Van Wanten aan toegevoegd.

Bij Vier wil men het nieuws niet bevestigen. ‘Het klopt dat Iris heeft deelgenomen aan de cafétesten voor De Slimste Mens en de kans dat ze daadwerkelijk zal deelnemen is groot, maar we kunnen hier nog geen uitsluitsel over geven’, zegt perscoördinator Lies Maesschalck. ‘Daarvoor moeten er eerst nog een heleboel agenda’s gecheckt worden. We zullen de kandidaten te gepasten tijde bekendmaken.’

Onze bron is echter formeel over de deelname van Wendy Van Wanten, die hiermee haar tv-comeback zal maken.

Op 25 september 2014 was het theaterstuk Calendar Girls te zien in Palethe, Overpelt.

Dit prachtig toneelstuk werd geacteerd door bekende actrices en acteurs nl. Wendy Van Wanten (Chantal), Ann De Winne (Trees), Marleen Merckx (Annie), Lulu Aertgeerts (Chris), Hilde Van Wesepoel (Rita), Karen Jacobs (Irene), Leah Thys (Marie), Nathalie Wijnants (Brenda/Daisy), Guillaume Devos (Laurens/Liam), Erik Goris (Mark) & Wim Stevens (Luc/reporter). Een aangrijpend verhaal waarin een vrolijk het slechte nieuws krijgt van zijn dokter. Een verhaal dat ieder van ons op één of andere manier ooit treft. Wendy Van Wanten: "Jazeker, ieder maakt zoiets gelijkaardigs mee en het brengt weleens herinneringen op bij het spelen van deze rol. Iedereen krijgt wel een te maken met zo'n verlies."
 
Hoe is de sfeer onder de Calendar Girls, zijn jullie vriendinnen? "Ja, de gezelligheid is er steeds, inderdaad, vriendinnen onder elkaar, er is totaal geen jaloerzie of afgunst onder ons. Bij elke voorstelling is de gezelligheid aanwezig, we zijn elkaar graag", aldus de stralende Wendy. Na afloop gingen de actrices en acteurs iets drinken in de cafetaria van de Palethe. Ook is er een naaktkalender te koop die ze met veel plezier signeerden. Deze opbrengst gaat naar het goede doel tegen kanker! Ze namen ook de tijd om te poseren met de fans. Een geslaagde avond in het Limburgse Overpelt. Op de foto v.l.n.r.: Guillaume Devos, Leah Thys, Wendy Van Wanten, Lulu Aertgeerts, Wim Stevens, Hilde Van Wesepoel en Erik Goris in de cafetaria, Palethe.

Wendy Van Wanten springt topless het zwembad in (foto)

Het is voor iedereen mooi weer. Ook voor Wendy Van Wanten, die het zomergevoel viert met een plons in het zwembad. En hoe minder stof ze daarbij nodig heeft, hoe beter. Vandaar dat ze het ook gewoon topless deed.Wendy Van Wanten mag dan wel 54 hete zomers tellen, het is nooit te laat – er zijn uitzonderingen – om het zwembad in te springen en urenlang te chillen op je luchtmatras. Met zulke temperaturen is dat zelfs een must, en daarom hield Wendy Van Wanten zich totaal niet in en sprong ze haar zwemkom in.

Om te vermijden dat de zon haar bovenstukje in haar huid zou branden, liet ze dat ook gewoon achterwege. Een plaatselijke getuige maakte daar een kiekje van en daardoor kunnen wij nu stiekem meepiepen. Ach, ze vindt het nog zo leuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten